Friday, October 17, 2014

TU CE VREI SĂ FACI CU VIAȚA TA?




Mulți dintre noi ne punem această întrebare când suntem foarte tineri, de obicei înainte să dăm la facultate, iar de multe ori ne lăsăm antrenați în activități temporare (credem noi) pe care ajungem să le facem ani de zile în speranța că, la un moment dat, ne vom găsi resursele pentru a face cu viața noastră ceva minunat.

Dar momentul acela nu mai vine... De ce? Pentru că numai noi suntem creatorii acelui moment! Pentru că noi putem să decidem ce vrem să facem cu viața noastră și să pornim în acea direcție. Pentru că noi suntem aceia care ne convingem creierul de valoarea acțiunilor când acesta ne avertizează că am pornit-o în altă direcție, de multe ori prin stări de neliniște și anxietate.

A avea o viață cu sens nu este ușor! Însă este minunat! O viață în care simți că faci ceea ce e important pentru tine te umple de energie și de fericire. Da, există provocări, însă înveți să vezi soluțiile înaintea problemelor și să le aplici! Când faci ce vrei cu viața ta, simți că trăiești cu adevărat! Până atunci doar exiști! 

Așa că întrebarea mea de astăzi este: Tu faci ce vrei cu viața ta?

No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...