MARTURII DE LA CITITORI

O.A.E. "cuprinde multe adevaruri pentru cine stie sa le vada"

L.P. "Felicitari! Gandurile, cartea ... sunt minunate! Multumesc!"

A.M. "Cartea ta e geniala...Chiar se cunoaste ca ai pus suflet in ea. Mi-a placut enorm. Si chiar m-a schimbat enorm."

A.N.R. "Am citit cartea si mi-a fost de mare ajutor. Mi-am schimbat modul de a gandi si de a trai. Sunt mult mai fericita si lucrurile marunte nu ma mai afecteaza asa de tare."

N.M. "Am apreciat, in mod deosebit, modul in care ai filtrat lecturile tale si faptul ca ai apelat la experienta personala pentru a arata ca intr-adevar "fericirea este o alegere personala". Eu am incredere ca vei reusi sa schimbi viata multora pe care-i vei atinge cu vorba."

E.N. "MULTUMESC... citindu-ti cartea simteam ca mi te adresezi si am invatat multe...multe parca le stiam deja, dar nu-mi fusesera spuse atat de clar si frumos."

G.L. "Ma regasesc intru totul in idealurile tale si cred ca intr-adevar reusind sa ne transformam mentalitatea noastra si a celor din jur, vom crea o lume mai buna si mai fericita... Astept cu nerabdare urmatoarele carti si te voi citi cu mult interes."

A.B. "Ceea ce pot sa-ti spun este FELICITARI. Apreciez mult mesajele transmise asupra trezirii constiintei de sine, a puterii proprii de a avea o viata fericita prin privirea in interior si nu prin cautarea unor false placeri exterioare"

No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...