Friday, October 5, 2012

DINCOLO DE ZONA DE CONFORT...


Da...dincolo de zona de confort incepe viata! Adevarata viata, plina de provocari, reusite si actiune. Ce reprezinta zona aceasta? 

Aceasta inseamna suma de tipare mentale si comportamentale ce reprezinta intr-un fel auto-pilotul nostru, ceea ce facem fara sa trebuiasca sa gandim prea mult. 

Dar chiar daca e confortabil...nu e fericire...

Pur si simplu, oamenii nu sunt construiti sa fie asa. Psihicul nostru vine cu rolul de a crea, de a veni cu contributie la lumea din jur, iar a trai o viata de Sisif pur si simplu nu poate aduce fericirea. 

Predictibilitatea cere un pret mult prea mare de fiecare data: a ramane in relatii nefericite, in slujbe prost-platite si in care nu suntem apreciati, viciile si amanarea.

Exista o mare diferenta intre oamenii de succes si cei care duc o existenta fada, lipsita de mari realizari: personalitatea lor. 

Oamenii de succes ies din zona familiarului cu frenezie si fara teama. 

Isi extind orizonturile iar pentru ei, ceea ce pentru altii ar fi esecuri, sunt actiuni cu rezultate nesatisfacatoare si o sursa de lectii. 

Cu cat inaintez in viata, realizez ca nu exista om care sa aiba o atitudine de succes si sa nu reuseasca pana la urma...la fel cum pentru cei care iubesc comoditatea si zona familiara reusitele sunt situatii izolate si fara continuitate.

No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...