Wednesday, October 23, 2013

CUM SA AI PARTE DE IUBIRE

Mult timp am crezut ca oamenii isi doresc bani mai mult decat orice, dar se pare ca m-am inselat....
 

Se pare ca-si doresc IUBIRE.
 

Multi spera ca mai multi bani le vor aduce mai multe sanse de a avea iubire, dar pot sa spun ca e departe de a fi reteta potrivita.
 

Mai multi bani cresc, intr-adevar calitatea vietii, dar nu-ti garanteaza iubirea.
 

A avea parte de iubire tine de cat de mult ne lasam sa simtim.Imi place ce spune Richard Bandler despre tema articolului: " Orice poveste de iubire se termina in tragedie, cel mai important este ca ai trait-o".
 

E foarte adevarat, chiar daca cei doi ajung sa se casatoreasca, unul dintre ei va muri primul, asa ca teama ca se va sfarsi rau nu ar mai trebui sa umbreasca cautarea iubirii, pentru ca oricum asa va fi.
 

Da, stiu ca par cinica sau sadica, dar acum ca stii ca e adevarat, vei deveni mai relaxat si-ti vei da voie sa simti dragoste.
 

Din pacate prea multi oameni isi inchid posibilitatea de a simti iubire din nou doar pentru ca au fost dezamagiti.
 

E un mod eronat de a privi lucrurile, o perspectiva gresita. Ai sansa de a simti iubirea doar daca-ti dai voie, asa cum am mai spus.
 

Tot Richard Bandler spune, foarte sugestiv, ca "trebuie sa saruti multe broaste pana gasesti un print."
 

Chiar nu e nicio problema ca ai fost dezamagit sau refuzat, ci iti ofera sansa de a gasi o persoana mai potrivita pentru tine, iar pentru asta e necesar sa te gandesti cum ai vrea sa fie persoana respectiva, nu cum nu ai vrea sa fie, pentru ca subconstientul, care joaca un rol foarte important in a gasi ce-ti doresti si a te face atent la posibilii parteneri, nu citeste negatia, asa ca daca tot ai sa te gandesti la cum nu ai vrea sa fie, sa nu te mire ca ajungi sa ai acelasi tip de partener.
 

Sunt oameni pentru care chimia noastra are o atractie extraordinara, dar cu care realizam ca nu avem alte puncte in comun, si sunt altii fata de care initial nu simtim nimic si cu care descoperim mai tarziu ca avem multe puncte in comun si de care incepem apoi sa fim atrasi.
 

Vrei sa ai parte de iubire?
 

Intai permite-ti asta. Nu te mai teme de dezamagiri, daca vei trai iubiri, vei trai si dezamagiri, face parte din ecuatie si un semn ca ai avut parte si de lucruri bune.
 

Totodata e foarte important sa te intorci in trecut si sa vezi ce etichete ai pus pe fostele iubiri si mai ales ce sentimente ai atasat de aceste amintiri.
 

Daca-ti rotesti sentimentele pana ti se face rau cand te gandesti la fostul/fosta, e si normal ca nu-ti mai vine sa fii cu cineva.
 

Cred ca e timpul sa fii corect fata de tine sau trecut si sa recunosti ca au fost si momente frumoase.
 

Nu, nu am sa-ti spun sa te impaci, ci doar sa schimbi modul in care privesti lucrurile pentru a permite a ceea ce e mai bun sa urmeze in viata ta.
 

In concluzie, iubirea este o stare de constiinta si poate fi accesata oricand si pentru orice partener, totul este sa te lasi sa o simti.
 

Prin urmare, relaxeaza-te si simte-te bine, si chiar daca e posibil sa mai saruti si cate o broscuta pana sa intalnesti marea iubire, asta nu 
inseamna ca nu poate fi distractiv.
 

Si ca sa parafrazez pe cineva care spunea ca exista acolo, undeva, cineva potrivit pentru tine, as adauga, ca probabil, statistic vorbind, sunt zeci de milioane de parteneri compatibili cu tine, daca nu mai multi, tot ce trebuie sa faci e sa ai disponibilitatea sa-i cauti in "iazul iubirii" :-)
 

Iti doresc sa simti cat mai multa iubire in viata ta!
 

Daca ti-a placut postarea te-ar mai putea interesa si capitolul DRAGOSTE SI ROMANTISM din cartea GHID DE FERICIRE PENTRU INCEPATORI precum si postarile
 

http://balanstefana.blogspot.ro/2013/07/si-au-trait-fericiti-pana-la-adanci.html
 

http://balanstefana.blogspot.ro/2013/08/iubirea-nu-este-ca-in-filme.html
 

http://balanstefana.blogspot.ro/2013/05/cand-iubirea-moare-cum-sa-ne-impacam-cu.html
 

Daca ti s-a parut interesant, nu uita sa dai share!

No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...