Sunday, August 30, 2015

TRAIESTE IN CONSTIINTA ABUNDENTEI!

 

Am devenit obsedati de bani. Si de multe ori, dupa ce ii facem, habar nu avem cum sa-i folosim.

In loc sa devenim mai fericiti, devenim mai stresati. De ce spune lumea, de ce sa ne cumparam, sa-i numaram, sa-i calculam, sa-i investim, sa avem profit. Si nu sunt lucruri rele...insa nu ar trebui sa reprezinte scopuri in sine.

Relatia cu banii se schimba atunci cand incepem sa intelegem ca totul este energie, ca si banii reprezinta energie, insa banii nu sunt totul :)

Banii sunt importanti in contextul in care traim, si vor aparea usor in viata noastra cand vom intelege ca energia circula. 

Constiinta abundentei e mult mai mult decat bani. Ne limitam vietile dorindu-ne doar bani cand putem avea tot ce avem nevoie. Exact, ce avem nevoie...

Mai multi bani decat avem nevoie ne pot bloca mai mult decat sa ne ajute, pentru ca nu stim ce sa facem cu ei. Vom aduce in viata noastra obiecte care nu sunt necesare, experiente de care nu avem nevoie, si aceasta ne va umbri starea de bine. 

Sufletul stie cand putem folosi ecologic sume mari. Pentru ca si banii, prin energia in care sunt convertiti, sunt creatori de realitate. Insa sunt ei folositi in ziua de astazi pentru frumusete, adevar, bunatate, fericire, echilibru?

Exista un termostat intern care ne spune ce avem nevoie si chiar pasii pe care sa-i urmam. Insa nu ascultam de vocea interna, ci mai degraba de programarile mediului, care da ca exemple demne de urmat oamenii cu multe lucruri. 

Sensul vietii nu poate fi dat de lucruri...ci de contributie. Iar cand traiesti din constiinta abundentei, cand stii ca poti avea orice, nu numai ca vei gasi toti banii de care ai nevoie, insa vei face si acele actiuni cu sens care te vor imbogati acolo unde toti avem nevoie cel mai mult. In suflet! Si lumea va deveni mai abundenta pentru noi toti! 


No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...