Sunday, January 4, 2015

ACEA ATITUDINE CARE ÎȚI VA SCHIMBA COMPLET VIAȚA

Astăzi o postare scurtă despre o atitudine care îți va schimba complet viața, relațiile, starea și cum vei fi tratat de ceilalți. Este ce am învățat de la Paul McKenna și de care mi-am amintit atunci când i-am recitit o carte: Tratează-te așa cum vrei să te trateze ceilalți.

Dar mă tratez bine, poate vei sări să-mi spui. Îmi cumpăr haine frumoase, merg în vacanțe... Și totuși, dacă suntem atenți la tonul vocii interioare, vom vedea că de prea multe ori suntem repeziți și duri cu noi înșine.

Până acum tot am auzit să-i tratăm pe ceilalți așa cum vrem să fim tratați sau chiar cum ne tratăm.

Și apoi vedem că suntem cel mai duri cu cei dragi, pentru că nu ne permitem cu străinii. Pentru că pe cei dragi, inconștient, îi tratăm așa cum ne tratăm pe noi. Și le cerem la fel de multe cât ne cerem nouă. Și suntem la fel de nemulțumiți de ei pe cât suntem de noi.

Cred cu tărie că suntem o națiune cu oameni foarte duri cu noi înșine. Iar schimbarea realității noastre pornește din interiorul nostru. Cred că oamenii vor fi mai buni cu cei din jurul lor în momentul în care vor învăța să fie buni cu ei înșiși.

Așa că-ți propun începând de acum un mic experiment pentru săptămâna viitoare (și nu numai): vorbește-ți și tratează-te așa cum ți-ai dori să te trateze ceilalți. 

Nu uita să-ți spui te rog, mulțumesc și bravo/felicitări atunci când te-ai aștepta să-ți spună altcineva și să-ți transmiți căldură sufletească. 


Te rog să-mi spui, pe Facebook sau prin formularul de la contact, dacă ai observat vreo schimbare. 

Te îmbrățișez cu mare drag! 

 


No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...