Sunday, April 20, 2014

11 MOTIVE SA VII LA 11EVEN EXPERIENCES BACAU PE 7 MAI


Cineva m-a intrebat odata de ce prefer sa cheltuiesc o mica avere si sa merg in locuri indepartate ca Londra doar ca sa particip la conferintele si seminariile autorilor mei preferati. Nu e mai simplu sa le cumpar cartile, ba mai mult, le pot gasi gratis pe net, mai ales ca stiu bine limba engleza. Nu este acelasi lucru! Cand esti in aceeasi incapere cu autorul preferat, el iti transmite o parte din fiinta lui. 

In cazul meu, o conferinta a lui Paul McKenna a fost punctul de pornire al unei carti scrise din suflet, Ghid de fericire pentru incepatori, o carte care pentru o publicatie cu marketing aproape inexistent, s-a vandut in mai multe sute de exemplare, influentand in bine viata multora. 

De aceea, cand prietena mea, Alina Caprioara, Presedinte al Asociatiei Mutatis Mutandis, mi-a propus sa fiu parte din organizarea evenimentului 11EVEN EXPERIENCES am acceptat cu drag. Mai jos veti gasi cele 11 cele mai importante motive din cele 1111 pe care le-ati putea avea sa participati.
 
1. EMOTII

Ce este 11even? Pe scurt, o conferinta de tipul TED, cu diferenta ca tematica este concentrata pe transmiterea de emotii mai mult decat pe transmiterea de informatii. In timpul acestei conferinte, speakeri talentati si exemple de succes isi spun povestea si transmit emotii ce duc la schimbari in viata noastra. 

Nu este persoana care sa fi participat la 11even si sa fi plecat la fel cum a venit. Nu pot garanta ca va va placea cafeaua din timpul pauzei sau gustarile de la cocktail, dar garantez ca intreaga fiinta a fiecaruia dintre noi va fi miscata de emotie.

2. POVESTI DE SUCCES

Veti avea in fata voastra oameni obisnuiti care si-au descoperit vocatia, chemarea, misiunea, oameni care va vor inspira si care va vor incuraja sa mergeti in interiorul vostru si sa va cautati comoara cu care ati venit pe lumea asta.

3. SPEAKERII

Speakerii confirmati sunt toti oameni exceptionali in domeniul lor, oameni care si-au descoperit vocatia, oameni care au trecut peste obstacole enorme, exemple nu numai de succes dar si de echilibru. 

Marius Simion este NLP trainer si coach, un om care a stiut sa-si transforme timiditatea intr-o forta emotionala extraordinara, si care prin intermediul comunitatii NLP Mania a reusit sa schimbe vietile multor oameni, inclusiv pe-a mea, el fiind cel care mi-a deschis "gustul" pentru NLP.

Tedy Necula este fara indoiala unul dintre cei mai inspirationali oameni pe care i-am auzit vreodata, el este regizor de filme motivationale, si nu am sa uit niciodata caldura cu care a fost aplaudat de peste cei 700 de adolescenti prezenti la lansarea filmului Ba se poate! Pur si simplu mi s-a ridicat parul de pe mana in timpul discursului lui, si va garantez ca va va inspira profund.

Sorin Peligrad este o forta si o energie vie, imi place sa-i spun Tony Robbins de Romania! Este un om care va va transmite multa voie buna si forta si va va vorbi despre alchimia antreprenoriatului.

Peter Barta este un om exceptional, un speaker extraordinar, om de afaceri de mare succes (CEO al Fundatiei Post-Privatizare), insa el nu ne va tine lectii economice, ci ne va povesti despre forta care este in fiecare dintre noi. Peter a invins cancerul atunci cand medicii nu-i mai dadeau nicio sansa atunci cand avea 10 ani, si de-atunci nu a mai lasat nimic sa-i stea in calea viselor sale.

Marius Alexa este o prezenta calda in ciuda faptului ca este un puternic om de afaceri (fondator al firmei Arhipelago si al portalului Finantare.ro). El ne va vorbi despre oportunitatile pe care le avem in viata sa ne transformam munca in pasiune.

Amedeia Neamtu este co-fondator al conceptului 11EVEN alaturi de sotul sau Ovidiu Neamtu, o femeie de afaceri, scriitoare de carti pentru copii si mamica a trei fetite superbe. Este o femeie care pare sa fi descoperit secretul echilibrului intre o viata profesionala de succes si o familie fericita.

Lucian Aldescu este fondator al firmei care a devenit acum DPD Romania, un manager ce a reusit sa tripleze cifra de afaceri a firmei sale in doar un an, insa totodata un speaker carismatic si inspirational.

Magicianul Augustin este un entertainer entuziast, cunoscut pe plan national si international, pasionat de dezvoltare personala si public speaking, si ne va transmite si noua din entuziasmul lui parca inepuizabil.

Vali 'SirBlues' Racila Poate cel mai iubit bluesman din Romania, ca student, a inceput studiile de socio-psihologie, dar a terminat defectologia, asa cum a fost redenumita specializarea, in anii comunismului. A facut, apoi, 22 de ani de teatru la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani. Din 2002, s-a intors la meseria de baza, printr-o colaborare cu Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Racaciuni, judetul Bacau. Colaborarea a fost extinsa cu Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanei cu Handicap Ungureni si apoi cu Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Darmanesti unde, in prezent este si angajat. Este initiatorul, organizatorul si coordonatorul Teatrului Gasteni, un mic grup de persoane cu nevoi speciale din Centrul Racaciuni. 

Bogdan Matei este actor la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau. Printre altele se implica mult in acte caritabile, iubeste lucrul cu copiii si considera ca lucrurile trebuie luate asa cum sunt. Din 2010 este prezentator al Galei Star - Gala Internationala a Recitalurilor Dramatice "One Man Show" organizata de Teatrul Bacovia. Nu scapa nici un prilej de a performa in meseria de actor, luand parte voluntar la orice este legat de aceasta meserie, fiind preocupat inclusiv de tehnica (lumini, cortina, scena etc).

Dana Chiriac, o femeie de afaceri frumoasa si de succes, fondator ELITEMOB, absolventa a facultatii de Management G. Bacovia, incepe o afacere de familie impreuna cu sotul ei Deniss si devine cel mai cunoscut brand de mobilier din Bacau. In prezent compania are 40 de angajati, reusind sa creasca in timp de criza. 

4. INFIINTAREA CENTRULUI DE RESURSE SI URGENTE PSIHOLOGICE

O parte din incasari vor merge inspre infiintarea, acreditarea si functionarea primului Centru de Resurse si Urgente Psihologice din Bacau (si tara).  Acest centru are deja de partea sa o echipa extraordinara de psihologi voluntari si de suporteri si sponsori minunati.

5. PROIECTUL YOUTHBANK

O alta parte din incasari va merge catre tinerii din Organizatia YouthBank Bacau. La baza conceptului YouthBank stă faptul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul. YouthBank oferă tinerilor un cadru în care ei să lucreze împreună și să ia decizii privind comunitatea din care fac parte. Cunoscuți ca “cei mai tineri bancheri din România” constituie, ei  promovează și administrează transparent un fond special destinat finanțării și implementării proiectelor de către liceenii. Este un mecanism prin care sunt încurajate comportamente ale tinerilor legate de: filantropie, inițiativă civică și responsabilitate.


6. FORMATUL EVENIMENTULUI

Discursurile sunt concentrate, puternice, povestile sunt emotionante, fiecare speaker avand la dispozitie doar 11 minute.  In cadrul evenimentului veti asculta 11 oameni exceptionali, din domenii diferite, cu povesti diferite, insa pline de substanta si emotie.

7. SOCIALIZARE

Fie ca ati achizitionat biletul VIP, fie ca ati decis sa ramaneti doar la discursuri, atat cocktailul cat si pauza de cafea vor fi excelente ocazii de networking. Aici va veti intalni sau reintalni cu oameni pasionati de antreprenoriat, dezvoltare personala, educatie si filantropie. 
Cocktailul este o sansa extraordinara de a fi in preajma speakerilor si de a vorbi cu ei. Nu uitati sa va aduceti cu voi cateva carti de vizita!

8. INSPIRATIE

Indiferent de domeniile care va pasioneaza, este imposibil sa nu fiti inspirati. Fie ca veti fi inspirati sa actionati, fie veti privi viata dintr-o perspectiva mai valorizanta, fie ii veti aprecia mai mult pe cei apropiati, acest eveniment are darul de a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca resursele ascunse in interiorul lor precum si in cei din jurul lor, precum sa aduca oameni impreuna. 

9. ENERGIE

Aceasta conferinta are o energie aparte care va va alimenta sufletul si va va da un nou avant pentru proiectele prezente si va va da curajul unor noi proiecte. 

10. CURAJUL DE-A FI TU INSUTI

Toti speakerii nostri sunt oameni de succes, oameni care au avut de depasit obstacole atat din interiorul lor cat si din exterior, insa toti sunt oameni autentici, curajosi, care au gasit modul in care personalitatea lor se poate manifesta cel mai bine in domeniul lor preferat. Ei va vor transmite acea stare care sa va ajute sa va manifestati darurile unice cu care ati venit pe lumea aceasta si nu va vor trasa cai de urmat. Calea voastra este decizia voastra.

11. TEMELE 

Consider ca cele doua teme ale conferintei: Humanizing work (Umanizarea locului de munca) si Bringing joy to life ( A aduce bucurie vietii) cuprind in ele unele dintre cele mai importante aspecte ale vietii noastre profesionale si personale. E important ca munca sa redevina o sansa pentru noi de a ne manifesta creativitatea si sa ne aducem aportul lumii in care traim, insa in conditii in care sa ne simtim valorizati si apreciati. Pe de alta parte, ne vom aminti de faptul ca noi suntem cei care aducem bucurie vietii, atat vietii noastre cat si celor din jurul nostru.



Prin urmare, ne intalnim in curand, pe 7 mai, ora 17.00, la Centrul de Afaceri si Expozitii "Mircea Cancicov" Bacau.

Pentru a va rezerva biletul dati click aici:  http://elevenevents.ro/inregistrare/bacau

Doresc sa multumesc din inima tuturor celor care au cumparat bilete, sponsorilor si partenerilor media pe care-i puteti vedea pe site http://elevenevents.ro/oras/bacau

Le multumesc in mod deosebit, si in nume personal, sponsorilor ELECTRIC PLUS - BARRIER si ANIMALUTUL MEU IASI pentru faptul ca pe langa ajutorul lor financiar extraordinar (pe timp de criza, cand alte firme mi-au replicat ca de mult au fost taiate bugetele de sponsorizari), m-au incurajat si sustinut in partea mea de organizare a acestui proiect.   





Ajuta-i pe prietenii tai pasionati de dezvoltare personala sa afle despre eveniment dand SHARE!  


 

No comments:

Post a Comment

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...