Sunday, April 29, 2012

Recunostinta

Luni dimineata m-am prabusit iar cand sotul meu alerga cu mine in brate catre ambulanta, m-am uitat in urma catre patul in care dormea copilasul meu nestiind daca-l voi mai vedea vreodata. Dar apoi mi-am amintit sa afirm ce-mi doresc, sa gandesc pozitiv, sa cred ca daca vreau sa supravietuiesc trebuie sa raman prezenta, sa nu ma concentrez asupra durerii atroce ce-mi arata gravitatea situatiei si posibilitatile sumbre, si am colaborat cu medicii, practic spunandu-le ce cred ca e, si aveam dreptate. Am fost operata de urgenta, am pierdut jumatate din sange, dar am supravietuit si am primit atata iubire, atata grija, atatea dovezi de afectiune, ca incep sa cred ca aceasta incercare era necesara sa confirme ceea ce am crezut. Tin sa va multumesc pentru urarile de sanatate, de incurajari, sa va spun ca la mai putin de o saptamana de la operatie ma simt excelent, sunt refacuta si abia astept sa-mi reiau viata. Incercarile sunt date sa evoluam. Sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se intampla bun, chiar daca forma initiala nu o arata. Am invatat multe din aceasta experienta si probabil ca nu am inteles toate lectiile inca. Minivacanta placuta si va multumesc pentru gandurile bune.

9 comments:

  1. Abia asteptam sa veniti inapoi la scoala! Va iubim mult!!!!!!!!!!! 9C

    ReplyDelete
  2. Va iubesc si eu. Gandul la voi mi-a dat putere sa ma refac atat de repede ca am socat medicii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Socatii in continuare! Dar...numai cu ce e mai bine >:D<!!!!!!!!

      Delete
  3. Recunosc ca aceasta postare m-a intristat. Nu mi-as fi imaginat ca lucrurile stau asa...Totusi sunteti din nou un exemplu pentru noi. Inclin sa cred ca daca am fi in locul dvs, marea majoritate dintre noi nu am reactiona asa. Totusi din ceea ce scrieti dvs, chiar si in aceste momente, transpare o pofta de viata nemaipomenita.
    Multumim ca ne invatati sa mai privim si altfel lucrurile!
    Suntem alaturi de dvs si ne bucuram sa auzim ca sunteti bine.
    Va vrem inapoi la scoala! Suna a egoism, stiu...de aceea realizez ca aveti nevoie de tot timpul necesar refacerii.
    Imi canalizez toata energia pozitiva catre dvs!
    Kisses and hugs
    Ioana C.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca simt aceasta energie! Te pup si pupa-i si pe vcolegi din partea mea.

      Delete
  4. Sper sa va faceti bine cat de repede posibil.Tuturor ne este dor de dumneavoastra si va dorim tot binele din lume.Imi pare rau ca a trebuit sa suferiti si sa treceti printr-o astfel de incercare,insa cum ati spus si dumneavoastra,o experienta este o lectie de viata(fie ea buna sau rea).Sunteti un om de valoare,lumea are nevoie de dumneavoastra.Chiar daca suna fals,este adevarat: Asupra vietii mele ati avut un impact puternic,vorbele dumbneavoastra m-au intarit de fiecare data cand am trecut si eu prin incercari.
    Multa sanatate!
    -N.A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt bine deja! Totusi, am trecut printr-o operatie in care am pierdut foarte mult sange, si e necesar sa iau aceasta pauza pentru a ma reface. Dar ma voi intoarce, sper si mai inteleapta, cu si mai mult de oferit. Si mie mi-e foarte dor de voi. Va pup!

      Delete
  5. Sunteţi o învingătoare, iar învingătorii nu cedează. Ştim că vă veţi reveni, trebuie să vă reveniţi. Colectivul clasei noastre vă duce lipsa mult. Astăzi când ni s-a spus că nu veţi veni pentru un timp, colegii au mormăit concomitent: "da' noi o vrem pe doamna Balan..."

    Vă aşteptăm la şcoală, refacere grabnică!

    -Anon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca cel mai greu in aceasta perioada este lipsa voastra. Cu toate astea, important e ca sunt bine si ca in 2 saptamani ma intorc. Multumesc pentru cuvintele de incurajare! Va pup!

      Delete

Astept parerea ta:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...